Event.

Kom op 16 mei naar Exact Live in Rotterdam Ahoy.

Op dinsdag 16 mei 2023 is Exact Live, het business event van Exact in Rotterdam Ahoy. Optimizers heeft op het event een standplaats waar Core-suite wordt gepresenteerd en daarnaast verzorgen we een sprekerssessie. Zien we jou op 16 mei? Registreren is gratis!

Het business event voor ondernemers.

Op dinsdag 16 mei 2023 organiseert Exact hun jaarlijks business event: Exact Live. Het evenement is voor ondernemers, accountants en andere business professionals. Het thema van de 10e editie is ‘’Uitzicht begint met inzicht’’ en gaat plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Het programma heeft inspiratie- en kennissessies, ook kan je productkennis opdoen via de Training Academy. Daarnaast zijn er Exact professionals aanwezig en op de beursvloer kun je Exact partners vinden, waaronder Optimizers.

Optimizers is Silver Sponsor van Exact Live.

Optimizers is dit jaar aanwezig als Silver Sponsor en je vindt ons met een standplaats op de beursvloer. Op de stand presenteren we Core-commerce en Core-portal, die onderdeel zijn van ons nieuwe merk Core-suite. Daarnaast worden er live demo’s op de stand gegeven met een silent disco set. Op die manier kan je je volledig focussen op de demo en weet je binnen 10 minuten meer over onze producten. Ook geeft Kees van Dorp, Business Development Lead, een sprekerssessie van 13:40 tot 14:10 uur. Hij gaat vertellen over B2B en B2C e-commerce en de sterke integratie met Exact. 

Sprekerssessie Kees van Dorp: B2B en B2C e-commerce met een sterke integratie met Exact.

Exact Live, Rotterdam Ahoy ● 13:40-14:10 uur

Op Exact Live verzorgt Kees van Dorp, Business Development Lead bij Core-suite, een sprekerssessie met als thema: B2B en B2C e-commerce met een sterke integratie met Exact. In de sessie gaat Kees in op Core-commere en Core-portal; B2C en B2B e-commerce die door honderden Exact klanten wordt gebruikt.

Door de sterke integratie met Exact Globe en Exact Online kunnen deze SaaS webshops in 1 dag live zijn. Meer weten over de koppeling en integratie van Core-commerce en Core-portal met Exact? Kom op 16 mei om 13:40 uur naar de talk en laat je inspireren.

B2B webshop gekoppeld aan Exact Online live in 2 uur,
gekoppeld aan Exact Globe live in 1 dag.

Core-portal biedt een complete online verkooptool aan voor jouw B2B e-commerce. Met behulp van een verkoopportaal of flexibele webshop kunnen B2B klanten overal en op elk gewenst moment orders plaatsen. De orders worden direct doorgestuurd naar Exact, waar gegevens administratief worden verwerkt en daardoor hebben klanten altijd inzicht in de actuele gegevens van bijvoorbeeld voorraad, prijzen, artikel specificaties, etc. Core-portal is een SaaS product waardoor de implementatie snel en eenvoudig is en bovenal: je webshop in no time live!

Sneak peek beurswand.

Ben je benieuwd naar hoe onze stand eruit ziet en hoe je ons kan herkennen? Zie hieronder een 3D-ontwerp van onze beurswand!

Optimizers: de order to delivery specialist.

Optimizers is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in
e-commerce, supply chain, transport en home delivery software en apps. Onze software beslaat de gehele flow van een geïnitieerde order tot en met de aflevering bij de klant.

De producten worden geleverd aan vele branches in meer dan 25 landen, in vele talen, voor B2B en B2C. Optimizers bedient meer dan 1400 bedrijven met 160 medewerkers vanuit drie locaties in Nederland en kantoren in Stockholm en New York.

Logo PostNL Logo Hallmark Logo IKKI Logo fonQ Logo Lucardi Logo Menzis Samengezond Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo Hansanders Logo BFG