Webinar.
Meld je aan voor het App4Sales Nordics Webinar op 25 mei!

Op donderdag 25 mei wordt een App4Sales Nordics Webinar georganiseerd, speciaal voor de App4Sales klanten in het noorden van Europa. Ben jij benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen binnen het App4Sales platform? Meld je gratis aan voor het klantwebinar op 25 mei 2023!

25 mei 2023: App4Sales Nordics Webinar

Sluit aan bij ons webinar, speciaal voor klanten van App4Sales in het noorden van Europa. Tijdens het webinar wordt verteld over wat er nieuw is binnen het App4Sales platform. Ook werpen we een blik op de toekomst en nemen we je mee in de roadmap.

 

App4Sales Nordics Webinar

Fill out the form to sign up for the App4Sales Nordics Webinar.

"*" geeft vereiste velden aan

Datum en tijd

25 mei 2023, 11:00-12:00 uur

Locatie

Online, via MS Teams

Onderwerpen

  • Wat is er nieuw binnen het App4Sales platform?
  • App4Sales Roadmap

Onderwerpen App4Sales Nordics Webinar

Wat is er nieuw binnen het App4Sales platform?

Wat er nieuw is? Veel. Tijdens het eerste inhoudelijke onderdeel van het programma delen we de laatste ontwikkelingen en nieuwe features. Zoals de stappen die zijn gezet bij iOS, waardoor App4Sales uit de AppStore meer vergelijkbaar is met de Android versie.

App4Sales Roadmap

Tijdens het App4Sales event wordt er blik geworpen op de toekomst. Wat kan je in aankomend jaar en daarna verwachten van App4Sales? Het wordt uitgelicht tijdens het onderdeel App4Sales Roadmap.

Optimizers: de order to delivery specialist.

Optimizers is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in
e-commerce, supply chain, transport en home delivery software en apps. Onze software beslaat de gehele flow van een geïnitieerde order tot en met de aflevering bij de klant.

De producten worden geleverd aan vele branches in meer dan 25 landen, in vele talen, voor B2B en B2C. Optimizers bedient meer dan 1400 bedrijven met 160 medewerkers vanuit drie locaties in Nederland en kantoren in Stockholm en New York.

Logo PostNL Logo Hallmark Logo IKKI Logo fonQ Logo Lucardi Logo Menzis Samengezond Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo Hansanders Logo BFG