Event.
Wil jij een kijkje nemen in de
e-commerce keuken van …?

Twee succesvolle klanten delen in aparte meetings hun aanpak rond hun e-commerce. Daarbij delen wij graag alle aspecten rondom hun platform en technieken. Meld je nu aan voor een van deze sessies en neem een kijkje in de keuken van Van Os Imports of Beauty Plaza.

Wil jij een kijkje in de e-commerce keuken van … ?

Als e-commerce manager of directeur heb je te maken met operationele en technische uitdagingen rondom e-commerce die elk bedrijf tegenkomt. Veel bedrijven ervaren nu een krimp in hun online business. Wat zou jou nu helpen om dit weer om te zetten in groei?

Optimizers organiseert, met haar merken Core, Portal4Sales Pro en Tweakwise, samen met een aantal klanten sessies waarin we dieper ingaan op de uitdagingen die we in ons vakgebied tegenkomen. Onze klanten geven jou een kijkje in hun ‘e-commerce keuken’, waarbij onze specialisten jou meenemen in welke technieken jou kunnen helpen om meer conversie te behalen.

Deze sessies zijn echt bedoeld om onze kennis met jou te delen, leren van elkaars ervaringen en vooral ook elkaar te helpen meer online business te creëren!

Plan jouw kijkje in de e-commerce keuken!

Wil jij een kijkje nemen in de keuken van Van Os Imports of Beauty Plaza? Meld je dan aan voor een van de onderstaande momenten. Zien we jou in Nijkerk of Zwolle?

10 november 2022

Van Os Imports.

Van Os Imports

Op 10 november nodigen Optimizers en klant Van Os Imports je graag uit in Nijkerk. Gijs Klok is marketing en e-commerce manager bij Van Os Imports, een B2B groothandel met eigen handelsmerken gespecialiseerd in Outdoor Equipment en Kleding.

Van Os Imports maakt gebruik van het product Portal4Sales Pro en richt zich op B2B verkoop.

Meld je aan!

24 november 2022

Beauty Plaza.

Op 24 november nodigen Optimizers en klant Beauty Plaza je graag uit in Zwolle. Bram Bruins is e-commerce director bij Beauty Plaza, dé online beauty shop. Beauty Plaza de specialist in huid- en haarverzorging.

Beauty Plaza maakt gebruik van de producten Core en Tweakwise en richt zich zowel op de B2B als de B2C markt.

Meld je aan!
 

Event: Kijkje in de keuken van…

Vul het formulier in en meld je aan voor een van de kijkje-in-de-keuken-sessies.