Nieuws.

Binnen Optimizers zijn we altijd bezig om onze apps en software verder te ontwikkelen. Lees hier meer over het laatste nieuws, interessante ontwikkelingen en geplande events.

Happy Hairservice is al 40 jaar de totaalleverancier van de kappersbranche. Door te werken met App4Sales en Warpspeed WMS bewegen ze met de markt mee, innoveren, digitaliseren en automatiseren ze.

Lees meer

In maart kom je onze Optimizers met onze producten App4Sales, Portal4Sales Pro en Tweakwise op verschillende beurzen en events tegen. We verwachten veel bezoekers bij het App4Sales Customer Event en op onze stand op de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer

Op donderdag 16 maart 2023 organiseert Optimizers het App4Sales Customer Event. Meld je nu aan voor dit event en ontdek de laatste ontwikkelingen. Dit wil je niet missen!

Lees meer

In februari vind je de App4Sales en Portal4Sales Pro professionals van Optimizers op verschillende beurzen in Duitsland. Daarnaast organiseren we de Warpspeed WMS Roadshow voor bedrijven die Warpspeed WMS live willen zien bij BFG Warehousing.

Lees meer

Nijkerk, 17 Januar 2023 –  Main Capital Partners (“Main”) gibt die Übernahme von Vendre, einem Anbieter einer innovativen eCommerce-Plattform, durch die Optimizers Group, eine führende Order-to-Delivery-Softwaregruppe, bekannt. Die Akquisition erweitert das Produktangebot von Optimizers und stärkt die Marktposition des Unternehmens in der nordischen Region. Vendre wurde 2007 in Stockholm (SE) gegründet und bietet eine einzigartige […]

Lees meer

Wij zijn blij te kunnen vertellen dat Optimizers Vendre heeft overgenomen. Deze overname draagt bij aan de versterking van ons productaanbod en de versteviging van de marktpositie in Scandinavië.

Lees meer

In januari kun je onze App4Sales professionals wederom op een aantal beurzen tegenkomen. Heb jij vragen over het gebruik van de app, wil je nog wat aanvullende informatie? Wij lopen rond en komen graag langs bij jouw stand.

Lees meer

Het einde van 2022 is in zicht en we kijken dan ook met z’n allen terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we succesvol waren met onze producten in de hele order to delivery keten. Dit succes hebben we mede aan jou te danken en daar willen we je graag voor bedanken.

Lees meer

Eenmaal per jaar trekt de logistieke keten uit naar de evenementenhal Jaarbeurs voor ICT & Logistiek en Optimizers is als order to delivery specialist onmisbaar op deze beurs. Wij waren erbij met onze producten App2Track en Warpspeed WMS.

Lees meer

Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over Optimizers of een van onze producten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We informeren je graag over onze producten en werkwijze!

Locaties

Nederland
Ampèrestraat 3D, 3861 NC Nijkerk
+31 (0)88 303 5700
Punterweg 2, 8042 PB Zwolle
+31 (0)88 303 5700
Westerhaven 13, 9718 AW Groningen
+31 (0)88 303 5700
Zweden
Saltmätargatan 5, 113 59 Stockholm
+46 101 388 615
USA
228 East 45th Street. Suite. 9E, NY 10017 New York
+1 (646) 889 2495

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS-technologie. Onze producten worden in-house ontwikkeld van bestelling tot levering. Wij willen uw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
tevreden klanten
jaar ervaring
experts
locaties