Nieuws.

Binnen Optimizers zijn we altijd bezig om onze apps en software verder te ontwikkelen. Lees hier meer over het laatste nieuws, interessante ontwikkelingen en geplande events.

De enorme groei die Quooker doormaakt vraagt om een flexibel Warehouse Management Systeem. Met Warpspeed kan Quooker haar logistieke processen naar wens inrichten en optimaliseren.

Lees meer

Afgelopen week mochten we een heugelijk feit constateren: Optimizers heeft bij Microsoft de status Gold partner bereikt. Gold partner zijn we bij Microsoft op het gebied van Application Development (applicatieontwikkeling). Natuurlijk zijn we erg trots op deze certificering en bedanken alle klanten die we als referent mogen gebruiken!

Lees meer

“De tijd dat nieuwe spelers op de WMS-markt het aflegden tegen de gevestigde gevestigde orde van leveranciers is voorbij. Goed voorbeeld van deze nieuwe generatie is de Warpspeed WMS-software van ICT & Logistiek deelnemer Optimizers”, constateert WMS-onderzoeker Jeroen van den Berg.

Lees meer

TecCom is een B2B branche oplossing voor de Automotive Aftermarket, waarop klanten elektronische bestellingen kunnen doorsturen naar de aangesloten leveranciers. TecCom automatiseert en versimpelt de hele logistieke keten van tussen fabrikanten van onderdelen en groothandels in onderdelen van vervoersmiddelen.

Lees meer

De Kroes B.V. is internationaal expert op het gebied van productie en verkoop van hartige en zoete snacks onder private label. In samenwerking met retail- en andere handelspartners creëren zij een zeer hoog kwaliteitsniveau. Met een breed en innovatief assortiment zijn zij in staat consumenten waar ook ter wereld voortdurend te inspireren. Kwaliteit is de kern van de bedrijfsvoering.

Lees meer

Luiten vleeswaren gebruikt Exact Globe voor haar logistieke administratie, waarbij EDI berichten die van en naar haar klanten verzonden worden van groot belang zijn. Voor het versturen en ontvangen van EDI berichten gebruikt Luiten Vleeswaren de Exact EDI Gateway om alle EDI berichten goed te verwerken binnen de Exact Globe administratie. De EDI Gateway maakt het voor Luiten Vleeswaren mogelijk te communiceren met veel grote retailers via EDI.

Lees meer

Van Delft Biscuits heeft een geschiedenis die terugvoert tot 1880, Jan van Delft koopt dan een bakkerij in Zaandam. Momenteel behoort Van Delft tot de top 10 van grootste biscuitproducenten van Europa.

Lees meer

De Exact EDI Gateway is daarmee wereldwijd beschikbaar gekomen. De keuze voor de EDI-tool van Optimizers is een keuze voor een bestaande partner die is opgericht door oud-werknemers van Exact. Daarmee blijft de softwareleverancier uit Delft dichtbij huis.

Lees meer

Delft, 7 maart 2013 – Exact heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met certified en development partner Optimizers. In de overeenkomst is vastgelegd dat de EDI Gateway van Optimizers voortaan wereldwijd verkrijgbaar is via Exact.

Lees meer

Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over Optimizers of een van onze producten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We informeren je graag over onze producten en werkwijze!

Locaties

Nederland
Ampèrestraat 3D, 3861 NC Nijkerk
+31 (0)88 303 5700
Punterweg 2, 8042 PB Zwolle
+31 (0)88 303 5700
Westerhaven 13, 9718 AW Groningen
+31 (0)88 303 5700
Zweden
Saltmätargatan 5, 113 59 Stockholm
+46 101 388 615
USA
228 East 45th Street. Suite. 9E, NY 10017 New York
+1 (646) 889 2495

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS-technologie. Onze producten worden in-house ontwikkeld van bestelling tot levering. Wij willen uw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
tevreden klanten
jaar ervaring
experts
locaties