Achtste jaar op rij FD Gazelle voor Optimizers.

Optimizers hoort wederom tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We hebben onze achtste uitreiking van de FD Gazelle in onvangst mogen nemen, en daar zijn we erg trots op.

Bedankt

Wij zijn trots dat we de afgelopen jaren flink zijn blijven groeien. We willen onze klanten en partners dan ook bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie. Daarnaast bedanken we alle Optimizers collega’s voor hun inzet en enthousiasme.

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het ontvangen van een FD Gazelle award gaat hand in hand met groei en financiële gezondheid van een bedrijf. Hierbij wordt gekeken naar diverse criteria zoals de groei in omzet, groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG