App4Sales klantenmiddag.

Na de succesvolle klantenmiddag van vorig jaar met bijna 100 bezoekers, organiseert Optimizers ook dit jaar een App4Sales klantenmiddag! Het jaarlijkse App4Sales Customer Event vindt plaats op donderdag 4 oktober op ons kantoor in Nijkerk. Wij hopen dat u hier bij kunt zijn.

Tijdens de klantenmiddag praten wij u graag bij over de nieuwe ontwikkelingen binnen het App4Sales platform en geven wij masterclasses over onze producten wat u komend jaar van onze producten kunt verwachten.

Wat kun je deze middag verwachten?

Ontdek de nieuwe features van App4Sales Android

Volg de masterclass over het App4Sales platform

Kom meer te weten over de vernieuwde Portal4Sales

Bekijk de nieuwste versie van App4Picking

Meld je hieronder aan via het aanmeldformulier en dan zien wij je graag op 4 oktober in Nijkerk!

Met vriendelijke groet,

Het App4Sales team.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG