Bedankt voor een geweldig 2019!

Het einde van 2019 is in zicht en voor Optimizers is 2019 een geweldig jaar geweest! Wij zijn weer flink gegroeid en daarom willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

Optimizers mocht de vierde FD Gazellen Award op rij in ontvangst nemen, waarmee we opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Inmiddels mogen we meer dan 1.000 klanten in meer dan 25 verschillende landen bedienen vanuit onze locaties in Nijkerk, Zweden en de USA.

Wij willen al onze zakelijke relaties bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en producten in 2019. Je kunt het komende jaar hetzelfde enthousiasme van ons verwachten, waarbij er voor 2020 diverse updates en nieuwe producten gepland staan. Wij wensen jou en jouw naasten dan ook prettige kerstdagen en een succesvol 2020 toe!

Met vriendelijke groet,
Team Optimizers

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG