Bedankt voor 2020!

Het einde van 2020 is in zicht en daarmee komt een bijzonder jaar ten einde. Inmiddels zijn we gewend aan het ‘nieuwe normaal’ en hebben we geleerd dat digitalisering ons heel flexibel maakt.

We werken voornamelijk vanuit huis, vergaderen via Teams en Zoom en organiseren Webinars in plaats van fysieke evenementen. Digitaal werken is ons als Optimizers op het lijf geschreven, waardoor wij ook 2021 vol vertrouwen tegemoet gaan.

We zijn trots en dankbaar dat we nog steeds mogen groeien en wederom een FD Gazellen Award mochten ontvangen in 2020. Wij willen daarvoor al onze zakelijke relaties bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en producten.

Ook in 2021 blijven wij voor u klaarstaan waarbij er diverse nieuwe ontwikkelingen op de agenda staan voor het komende half jaar.

We wensen u en uw naasten prettige feestdagen en vooral een gezond 2021 toe!

Met vriendelijke groet,
Team Optimizers

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG