Bedankt voor 2021!

Het einde van 2021 is in zicht en daarmee komt wederom een bijzonder jaar ten einde. Inmiddels zijn we gewend aan het ‘nieuwe normaal’ en hebben we geleerd dat digitalisering ons heel flexibel maakt.

We zijn trots en dankbaar dat we nog steeds mogen groeien en voor de zesde keer op rij een FD Gazellen Award mochten ontvangen in 2021. Wij willen daarvoor al onze relaties bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en producten. 

Ook in 2022 blijven wij voor u klaarstaan waarbij er diverse nieuwe ontwikkelingen op de agenda staan.

We wensen u en uw naasten prettige feestdagen en vooral een gezond 2022 toe!

Met vriendelijke groet,
Team Optimizers

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG