Bezoek Optimizers tijdens de Webwinkel vakdagen

Op 29 en 30 juni staan wij op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Op stand 181 met onze merken Tweakwise en Optimizers heten we je van harte welkom. Ieder uur geven we op onze stand een presentatie van tien minuten over personalization: the ideal growth path in e-commerce. Ook staan er twee interessante presentaties van Tweakwise klanten op de planning.

Wil je meer weten over onze producten Tweakwise, Portal4Sales of core-commerce? Dan ben je van harte welkom voor een live demo. We nemen je graag mee in de groeimogelijkheden die onze software jou kan bieden. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Internationale groei met focus op schaalbaarheid

Groei komt uit lengte en/ of de breedte. Binnen de e-commerce doe je dit door de (Europese) footprint te vergroten, het assortiment verder uit te breiden en/ of door de conversie te verbeteren. Tools als Tweakwise helpen hierbij. Bram Bos vertelt hoe hij en Fixami de strijd aangaan met internationalisering, product informatie management, filters en het alsmaar groter wordende assortiment.

Hoe de grootste uitdagingen in de B2B e-commerce getransformeerd kunnen worden in kansen

Elke webshop heeft zijn uitdagingen. Vooral als het gaat om grote en complexe productcatalogi en personalisatie. Impact maken op je conversiegroei doe je door het optimaliseren van je schapindeling. Ook binnen B2B is het van belang om na te denken over een slimme merchandising strategie en daarmee verschillende klantreizen binnen het product discovery proces te kunnen faciliteren.

In deze presentatie vertelt Maiburg welke uitdagingen zij tegen zijn gekomen en hoe zij met enkele quick-wins een groei van meer dan 20% hebben weten te realiseren met behulp van Tweakwise.

We spreken je graag bij onze stand 181. Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen via onderstaande button!


10-minute talks

Tussen 10:30 en 15:30 kun je elk uur aansluiten voor onze 10-minute talks ‘Personalisatie: het ideale groeipad in e-commerce’ waarin je ontdekt hoe je personalisatie slim inzet om je shop naar een nieuw niveau te tillen! Kom langs bij stand 181, zet de koptelefoon op en laat je verrassen.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor één van de Tweakwise 10-minute talks.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG