De Optimizers Group behaalt ISO 27001 certificering

De Optimizers Group heeft een ISO 27001 certificering behaald. Dat is bevestigd door TÜV Nederland, de organisatie die verantwoordelijk is voor de audit en certificaat-uitgifte van deze normering. Rick Venema (security officer Optimizers) en Adriaan Kanis (security officer Netivity) kregen het certificaat overhandigd. De volgende merken binnen de Optimizers Group zijn nu gecertificeerd: OptimizersNetivityTweakwise, en App2Track.

Normering van belang

Rick Venema, de projectleider van de certificering: “Met deze certificering tonen wij als groep aan dat wij beveiliging van data van onze klanten zeer serieus nemen en als groep continue streven naar verbetering. Dit is een fantastisch teamresultaat van een groep betrokken en enthousiaste medewerkers“ Met het beschrijven en vastleggen van onze processen is het voor onze medewerkers en onze klanten duidelijk hoe wij werken. Als Optimizers Group zijn wij trots dat we nu ISO 27001 gecertificeerd zijn.”

Over Optimizers

De Optimizers Group bestaat uit bedrijven die gespecialiseerde software en apps leveren voor het creëren, verwerken en bezorgen van orders. Bij ons vindt u e-commerce, verkoop apps, EDI, warehouse management software en apps om uw orders af te leveren bij uw klant. Kijk op https://www.optimizers.nl voor onze producten en diensten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Optimizers Group, Heiko van der Vlugt, e-mail hvl@optimizers.nl, tel. 033-2541188. De directe link naar de site van Optimizers Group is: https://www.optimizers.nl

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG