Koppeling TecCom B2B platform voor de automotive branche nu beschikbaar voor Exact Globe

TecCom is een B2B branche oplossing voor de Automotive Aftermarket, waarop klanten elektronische bestellingen kunnen doorsturen naar de aangesloten leveranciers. TecCom automatiseert en versimpelt de hele logistieke keten van tussen fabrikanten van onderdelen en groothandels in onderdelen van vervoersmiddelen.

TecCom is een industrie standaard, waardoor elke groothandel met aangesloten leveranciers kan communiceren en elke leverancier met aangesloten groothandels kan communiceren. Wereldwijd gebruiken zo’n 13.000 bedrijven in de automotive dit platform.

TecCom koppeling voor Exact Globe?

Afgelopen zomer heeft Optimizers met de Exact EDI Gateway een koppeling gerealiseerd met het TecCom platform. Hierdoor zijn er geen manuele handelingen meer nodig indien men gebruik maakt van zowel Exact Globe als het TecCom platform.

Belangrijk onderdeel voor deze ketenintegratie vormt EDI, waarbij een reeks van berichttypes gebruikt worden om data uit het TecCom platform binnen Exact Globe te gebruiken en ordering automatisch af te handelen.

3PL met Exact Globe?

De Exact EDI Gateway kan naast standaard EDI berichten als order, pakbon en factuur ook een scala aan andere berichtsoorten genereren en verwerken in Exact Globe. Hierdoor is het mogelijk ook branchspecifieke platformen als TecCom op een door Exact Software gecertificeerde manier te koppelen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om 3PL (third party logistics) koppelingen aan te leggen met de Exact EDI Gateway. Hierdoor communiceert u electronisch met uw logistieke dienstverlener en worden transacties automatisch binnen Exact Globe verwerkt.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG