Alle Optimizers Exact Software add-ons gecertificeerd

Persbericht: Alle producten van Optimizers voortaan Exact gecertificeerd

Optimizers heeft de afgelopen jaren een breed assortiment aan bouwstenen ontwikkeld voor Exact Synergy en Exact Globe gebruikers. Onlangs heeft Exact Software een uitgebreide audit uitgevoerd binnen de software development afdeling van Optimizers.

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat de Optimizers software development afdeling en alle Optimizers add-ons vanaf heden gecertificeerd zijn door Exact Software.

“Als software ontwikkel bedrijf streven we naar kwaliteit voor onze klanten” aldus de verheugde directeur van Optimizers, Heiko van der Vlugt. “Deze certificering zien wij als een compliment voor de manier waarop wij werken en de samenwerking hierin zoeken met Exact als partner.”

Door deze certificering zullen alle producten die Optimizers ontwikkeld rond Exact Globe en Exact Synergy binnen de broncode Escrow regeling van Exact vallen. Hierdoor zijn alle klanten van Optimizers gewaarborgd van continuïteit voor de Exact Add-ons.

Voor Exact Globe heeft Optimizers o.a. de iPad app App4Sales, Exact EDI Gateway, SSCC module en de Exact Logistieke Interface ontwikkeld.

Voor Exact Synergy ontwikkelde Optimizers o.a. de modules Synergy Mail Gateway, Synergy Explorer en de Synergy connector voor Mailplus.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG