Exact software vervangt EDI bouwstenen met EDI gateway

Bron: Logistiek.nl

Exact heeft ervoor gekozen om de bestaande EDI bouwstenen binnen de Globe Next software te vervangen door de Exact EDI Gateway van Optimizers.

De Exact EDI Gateway is daarmee wereldwijd beschikbaar gekomen. De keuze voor de EDI-tool van Optimizers is een keuze voor een bestaande partner die is opgericht door oud-werknemers van Exact. Daarmee blijft de softwareleverancier uit Delft dichtbij huis. Jelle Zuidema, woordvoerder bij Exact hierover: “Het is een mooi voorbeeld van de lijn die is ingezet onder het nieuwe management; focussen op die onderdelen waar we sterk in zijn en meer samenwerken met andere partijen waar dat toegevoegde waarde biedt.”

Ontvangst sneller afhandelen

Met EDI Gateway kunnen volgens Optimizers en Exact onder andere orders, voorraadberichten, productgegevens, pakbonnen en facturen elektronisch worden uitgewisseld. Dit maakt het mogelijk om artikelen zonder papier te registreren, wachttijden bij distributiecentra te verlagen en ontvangsten van goederen sneller en beter af te handelen.

Veranderende wensen en eisen van markt

Jarno van Hurne, directeur productmarketing Exact over de keuze voor EDI Gateway: “Om te voldoen aan veranderende wensen en eisen van de markt hebben we onze bestaande EDI-mogelijkheden uitgebreid. Daarbij is de keuze gemaakt om de software van Optimizers wereldwijd beschikbaar te maken voor onze klanten.”

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG