De Kleine Keuken ervaart effectiviteit met de EDI Gateway voor Exact Online

Sinds 2012 is de Kleine Keuken actief op de baby- en kindervoeding markt. Het bedrijf produceert en distribueert biologische baby- en kindervoeding, waaronder verse maaltijden, koekjes, broodbeleg en tussendoortjes. De gezonde voeding die de Kleine Keuken produceert voor kinderen is vrij van geraffineerde suikers, slechte vetten en zout en wordt verkocht in supermarkten en in de Kleine Keuken webshop.

‘De EDI Gateway met Exact Online biedt de enige effectieve oplossing’

Kirsten Wegener-Toeset, oprichtster van de Kleine Keuken.

Hoe communiceert de Kleine Keuken met handelspartners?

De wens om logistieke transacties automatisch te communiceren met handelspartners was groot voor de Kleine Keuken, omdat het handmatig verwerken van transacties in Exact Online veel tijd kostte. Hierom besloot het bedrijf te investeren in de EDI Gateway voor Exact Online, sindsdien communiceert de Kleine Keuken EDI berichten met supermarktketens via de EDI Gateway.

EDI met Exact Online is gebruiksvriendelijk en bespaart veel tijd

De Kleine Keuken bespaart veel tijd sinds het in gebruik nemen van de EDI Gateway voor Exact Online, EDI berichten worden nu direct verwerkt in de Exact Online administratie. 

Door de EDI koppeling komen bijvoorbeeld orders direct terecht in Exact Online. Pakbonnen en facturen worden automatisch via EDI verstuurd door de integratie met Exact Online. Hierdoor hoeven geen handmatige handelingen meer gedaan te worden voor de communicatie met handelspartners.

Via een overzichtelijk dashboard kan er gevolgd worden of alle logistieke transacties juist worden verwerkt.  De standaard EDI koppeling met Exact Online zorgt voor een eenvoudige implementatie van de EDI Gateway.

Meer overzicht voor de Kleine Keuken met EDI Gateway voor Exact Online

Het inzien van omzet per klant is een cruciale functie voor de Kleine Keuken.  Deze omzetrapportage is door Optimizers binnen de EDI Gateway op maat gebouwd. Hierdoor beschikt de Kleine Keuken over alle benodigde informatie binnen haar Exact Online administratie en de EDI Gateway. Wilt u weten welke standaard functionaliteiten worden ondersteund met de EDI Gateway voor Exact Online? Lees onze productpagina.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG