Kom naar de Warpspeed WMS Roadshow bij BFG Warehousing!

Op donderdag 16 februari 2023 organiseert Optimizers de Warpspeed WMS Roadshow. Ben jij geïnteresseerd in een flexibel warehouse management systeem? Kom dan naar de WMS Roadshow bij BFG Warehousing om te ervaren wat Warpspeed WMS voor jou kan betekenen.

Warpspeed WMS bij BFG Warehousing

Warpspeed WMS is een flexibel Warehouse Management System voor unieke logistieke processen. BFG Warehousing maakt al jarenlang gebruik van Warpspeed WMS en heeft enkele maanden geleden ook het orderpicken via Google Glass geïmplementeerd.

Tijdens de WMS Roadshow opent BFG Warehousing haar magazijndeuren om te laten zien hoe zij optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die Warpspeed WMS te bieden heeft.

Meld je aan voor de WMS Roadshow op donderdag 16 februari

Ben je benieuwd naar wat Warpspeed WMS voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de WMS Roadshow via deze aanmeldpagina.

Warpspeed en Google Glass bij BFG Warehousing

BFG Warehousing

BFG Warehousing is logistiek dienstverlener met een focus op food. Daarbij is het één van de grootste en meest duurzame gekoeld distributiecentrum van Nederland. Het neemt werk van klanten uit handen, is flexibel en kan snel inspelen op logistieke trends. Recent is bij BFG Warehousing een koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass tot stand gebracht, waarmee de efficiëntie tijdens het orderpickproces verder omhoog gaat.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS technologie. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld binnen het traject van order tot levering. Wij willen jouw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo fonQ Logo Lucardi Logo PostNL Logo Hallmark Logo Menzis Samengezond Logo IKKI Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo kleertjes.com Logo Hansanders Logo BFG