Kom naar de WMS Roadshow bij QSTA Food Logistic!

Op donderdag 26 september 2024 organiseert Optimizers de WMS Roadshow. Ben jij geïnteresseerd in een flexibel warehouse management systeem? Kom dan naar de WMS Roadshow bij QSTA Food Logistic om te ervaren wat Warpspeed WMS voor jou kan betekenen. Warpspeed WMS is onderdeel van Core-suite.

Warpspeed WMS bij QSTA Food Logistic

Warpspeed WMS is een flexibel Warehouse Management System voor unieke logistieke processen. QSTA Food Logistic maakt al jarenlang gebruik van de WMS van Warpspeed en heeft een jaar geleden ook het orderpicken via een AR bril geïmplementeerd.

Tijdens de WMS Roadshow opent QSTA Food Logistic haar magazijndeuren om te laten zien hoe zij optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die Warpspeed WMS te bieden heeft.

Meld je aan voor de WMS Roadshow op donderdag 26 september

Ben je benieuwd naar wat de WMS van Core-logistics voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan via onderstaande knop!

QSTA Food Logistic

QSTA Food Logistic is logistiek dienstverlener met een focus op food. Daarbij is het één van de grootste en meest duurzame gekoeld distributiecentrum van Nederland. Het neemt werk van klanten uit handen, is flexibel en kan snel inspelen op logistieke trends.


Programma

13:30     Inloop
14:00     Welkom door Optimizers                            
14:45     Warpspeed WMS – Standaard WMS software voor jouw unieke logistieke processen. 
15:15     Pauze
15:30     Introductie QSTA Food Logistic                    
15:45     Tour bij warehouse QSTA Food Logistic     
16:45     Afsluiting                                                    
17:00     Netwerkborrel

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG