Meld je aan voor het App4Sales Customer Event!

Op donderdag 16 maart 2023 organiseert Optimizers weer het App4Sales Customer Event. Ben jij klant van App4Sales en/ of Portal4Sales Pro? Meld je dan nu aan voor dit event en ontdek de laatste ontwikkelingen. Dit wil je niet missen!

Customer event.

Kom op donderdag 16 maart naar ons kantoor in Nijkerk voor onze jaarlijks terugkerende klantenmiddag. Deze middag vertellen we over alle nieuwe ontwikkelingen binnen het App4Sales en Portal4Sales Pro platform. De middag laten we je graag kennismaken met onze nieuwe verkoop app en laten we aan de hand van een roadmap zien welke ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden en welke er dit jaar op de planning staan. Daarnaast nemen we je mee in alle nieuwe mogelijkheden met onze e-commerce producten, waarbij we een tipje van de sluier oplichten over Core-suite. Er zijn een boel ontwikkelingen, dus mis deze middag niet!

Meld je aan voor het App4Sales Customer Event.

Ben je benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen binnen het App4Sales en Portal4Sales Pro platform? Meld je dan nu aan voor het Customer Event via deze aanmeldpagina.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS technologie. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld binnen het traject van order tot levering. Wij willen jouw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo fonQ Logo Lucardi Logo PostNL Logo Hallmark Logo Menzis Samengezond Logo IKKI Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo kleertjes.com Logo Hansanders Logo BFG