Ontmoet ons op een beurs in augustus.

In de maand augustus gaat het App4Sales en Eezeebee team langs bij een aantal interessante beurzen om klanten te ondersteunen en prospects te bezoeken.

Heb jij vragen over het gebruik van de app, wil je nog wat aanvullende informatie of wil je gezellig even bijpraten? Wij lopen rond op verschillende beurzen en komen graag langs bij jouw stand.

In augustus komen wij naar de volgende beurzen:

๐—•๐—ผ๐—ฑ๐˜†๐—ณ๐—ฎ๐˜€๐—ต๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐——๐—ฎ๐˜†๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—”๐—น๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ
Op maandag 22 augustus bezoeken onze collegaโ€™s de Bodyfashion Days. Sta je op deze fashion beurs en gebruik je App4Sales of de Eezeebee app? Dan zien we je daar! Bezoek anders onze App4Sales site: www.app4sales.net/nl

๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐˜… ๐—ถ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ต๐—ผ๐—น๐—บ
Op 23 augustus is het App4Sales team inclusief onze Zweedse collegaโ€™s op de Formex beurs in Stockholm. App4Sales is daar goed zichtbaar op schermen op de beurs bij onder andere de ingang en bij de koffiestand. Wij bezoeken veel klanten en prospects met ons team, leuk je te ontmoeten!

๐—š๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐˜† ๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐——รผ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ณ
Maandag 29 en dinsdag 30 augustus bezoekt het Eezeebee team de Gallery Shoes in Dรผsseldorf. Maak jij tijdens deze schoenenbeurs gebruik van Eezee sales? We zijn er om jouw vragen te beantwoorden. Leuk je daar te zien!

๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜‡ ๐—ถ๐—ป ๐—š๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—บ
Op dinsdag 30 augustus bezoeken wij de beurs Trendz in Gorinchem. Tijdens deze home deco en lifestyle beurs bezoeken wij veel bekenden die gebruikmaken van onze verkoop app. Zien we jou daar ook?

Sta je niet op de beurs?

Sta jij niet op รฉรฉn van de vier beurzen deze maand, maar zou je toch graag wat meer informatie ontvangen over App4Sales of Eezeebee? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Letโ€™s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG