Ontmoet ons op een beurs in januari.

In januari kun je onze App4Sales professionals wederom op een aantal beurzen tegenkomen.

Heb jij vragen over het gebruik van de app, wil je nog wat aanvullende informatie of wil je gezellig even bijpraten? Wij lopen rond op verschillende beurzen en komen graag langs bij jouw stand.

In januari komen wij naar de volgende beurzen:

Trendz

Op dinsdag 10 januari bezoeken wij de beurs Trendz in Gorinchem. Tijdens deze home deco en lifestyle beurs bezoeken wij veel bekenden die gebruikmaken van onze verkoop app. Zien we jou daar ook?

Formex

Op 17 januari zijn onze Zweedse App4Sales collega’s op de Formex beurs in Stockholm. App4Sales is hier goed zichtbaar op schermen op de beurs bij onder andere de ingang en bij de koffiestand. Tijdens deze interieurbeurs bezoeken wij veel klanten en prospects. Leuk je te ontmoeten!

Maison&Objet

Zaterdag 21, zondag 22 en maandag 23 januari bezoekt het App4Sales team klanten en prospects tijdens Maison&Objet in Parijs. Maak jij tijdens deze drukbezochte decoratie, – design – en lifestyle beurs gebruik van App4Sales? We zien je daar graag en beantwoorden jouw vragen.

Modefabriek

Op 23 januari bezoekt het Portal4Sales Pro team de Modefabriek in Amsterdam. Tijdens dit grote fashion trade event maken veel exposanten gebruik van onze verkoop app. Zien we jou daar ook?

Oslo Design Fair

De Oslo Design Fair is de ontmoetingsplaats voor design, architectuur en vakmanschap in Noorwegen. Het App4Sales team bezoekt klanten en prospects tijdens deze fair op woensdag 25 januari.

Formland

Op 29 januari bezoekt het team van App4Sales de design en interieurbeurs Formland. Tijdens deze beurs bezoeken wij veel bekenden die gebruikmaken van App4Sales. Zien we jou daar ook?

ShopUp

Op 29 januari bezoekt het App4Sales team de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen in Amsterdam: ShowUp. Maak jij tijdens deze beurs gebruik van onze verkoop app? Dan zien je graag daar!

Sta je niet op de beurs?

Sta jij niet op één van deze beurzen deze maand, maar zou je toch graag wat meer informatie ontvangen over een van onze producten? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG