Ontmoet ons op een beurs in september.

In de maand september gaat het App4Sales en Eezeebee team langs bij een aantal interessante beurzen om klanten te ondersteunen en prospects te bezoeken.

Heb jij vragen over het gebruik van de app, wil je nog wat aanvullende informatie of wil je gezellig even bijpraten? Wij lopen rond op verschillende beurzen en komen graag langs bij jouw stand.

In september komen wij naar de volgende beurzen:

๐—œ๐—Ÿ๐—  ๐—ข๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต
Op zondag 4 en maandag 5 september bezoekt het Eezeebee team de ILM Offenbach in Offenbach am Main. Dit is een internationale lederwarenbeurs voor innovatieve en hoogwaardige lederwaren, tassen en bagage. Zien we jou ook op deze beurs?

๐—–๐—”๐—ฆ๐—ง ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
Op dinsdag 6 september bezoekt het Eezeebee team klanten en propects in Nieuwegein tijdens de CAST Schoenendagen. Hier openen verschillende showrooms en er zijn gastexposanten aanwezig. Ben jij er ook bij?

๐—”๐˜‚๐˜๐˜‚๐—บ๐—ป๐—ณ๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ
Het App4Sales team bezoekt op dinsdag 6 en woensdag 7 september de Autumnfair in Birmingham. Tijdens deze home, gift en fashion fair bezoeken wij veel bekenden die gebruikmaken van App4Sales. Zien we jou daar ook?

๐— ๐—ฎ๐—ถ๐˜€๐—ผ๐—ป&๐—ข๐—ฏ๐—ท๐—ฒ๐˜
Zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 september bezoekt het App4Sales team klanten en prospects tijdens Maison&Objet in Parijs. Maak jij tijdens deze drukbezochte decoratie,- design โ€“ en lifestyle beurs gebruik van App4Sales? We zien je daar graag en beantwoorden jouw vragen.

๐—ฉ๐—ฒ๐—นรณ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ธ
Op dinsdag 20 september gaat App4Sales langs bij Velรณvak in Gorinchem. Velรณvak is de vakbeurs voor de tweewielerbranche. Ben jij hier ook en maak jij gebruik van de App4Sales app? Dan zien we je graag daar!

๐—ฆ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ
ERP leverancier NetSuite organiseert SuiteWorld. Vanuit de hele wereld komen klanten en partners samen op 27 september tot en met 30 september in Las Vegas, waaronder wij!

Sta je niet op de beurs?

Sta jij niet op รฉรฉn van deze beurzen deze maand, maar zou je toch graag wat meer informatie ontvangen over App4Sales of Eezeebee? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Letโ€™s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG