Ontmoet ons op deze evenementen in februari

Ontdek de producten van Optimizers op een van de komende beurzen.

Wil je meer ontdekken over Core-suit of Tweakwise, of heb je vragen over een van onze producten? In februari zijn we aanwezig op verschillende beurzen en komen we graag bij jou langs.

In February, we can be found at the following trade shows:

ILM Offenbach

Op maandag 5 februari komen alle belangrijke merken en spelers uit de industrie samen in Offenbach op de internationale vakbeurs voor innovatieve en hoogwaardige lederwaren, tassen en bagage. ILM is ‘s werelds belangrijkste knooppunt voor internationale handel in lederwaren, reisartikelen, handtassenmode en accessoires. Ontmoet ons daar!

Show Up

Maandag 5 februari zijn wij ook te vinden bij Show Up in Amsterdam.
Op deze beurs zullen er meer dan 300 exposanten aanwezig zijn in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus, gadgets, kinderen en stationery.
En ook ons team is daar te vinden voor al je vragen en informatie.

Bodyfashion

Dinsdag 6 februari staat Almere in het teken van Bodyfashion. De beurs voor retailers op gebied van lingerie, nacht-, been-, bad-, en ondermode, homewear en accessoires.
Leuk om je daar te ontmoeten!

Cast Schoenendagen

Op 6 februari is het Core-suite team aanwezig bij Cast Schoendagen. Tijdens de Schoenendagen tonen nationale en internationale merken hun recentste schoenencollecties, met innovaties op het gebied van materiaal, ontwerp en comfortoverwegingen.

Inhorgenta München

Zondag 18 februari en maandag 19 februari zijn wij aanwezig bij Europa’s leading industrie rondom juwelen, horloges en edelstenen. Stel je vragen over App4Sales / Core-sales aan een van onze collega’s die ook aanwezig zullen zijn op deze beurs.

Nieuwfiets.nu B2B festival

Op zondag 25 en maandag 26 februari 2024 vindt voor de tweede keer het B2B FESTIVAL plaats in de Brabanthallen in Den Bosch georganiseerd door Nieuwfiets.nu.
Maandag 26 februari kan je ook daar de vragen stellen aan het App4Sales / Core-sales team.

IWA outdoorClassics Nürnberg

IWA OutdoorClassics is ‘s werelds toonaangevende beurs voor de jacht- en schietsportindustrie. Standhouders tonen hun wapens en accessoires, kleding en outdoor uitrusting. Het vindt plaats in Neurenberg van 29 februari tot 3 maart 2024.
29 februari en 1 maart zijn onze collega’s daar te vinden.

Webinars

Ook online kan je ons ontmoeten middels verschillende online eventen en webinars die wij organiseren.
Schrijf je nu in voor een van de volgende webinars of kijk hem terug via de link.

How product reviews and product discovery increase conversions | Tweakwise & Trustpilot

Wil je ontdekken hoe je op een eenvoudige manier je conversie kunt verbeteren? Als e-commerce manager is dit waarschijnlijk een van je prioriteiten. Op 6 februari delen we graag het geheim met jou. Kom meer te weten en duik in de wereld van conversieverhoging door middel van productreviews en productontdekking tijdens ons webinar. Trustpilot belicht productbeoordelingen en toont best practices, terwijl Tweakwise de focus legt op productdetectie.
Klik hier om je in te schrijven!

Merging e-commerce worlds: advantages & challenges | Tweakwise & Vendre

Neem deel aan een exclusief live webinar, gepresenteerd door Tweakwise en Vendre op 27 februari, vlak voor D-Congress. Tijdens het webinar verkennen we de toekomst van e-commerce en bespreken we boeiende mogelijkheden, voordelen en uitdagingen. Ontdek hoe je e-commerce werelden kunt integreren, vergaar knowhow en creëer een solide strategie voor jouw eigen bedrijf.
Klik hier om je in te schrijven!

Warpspeed WMS/Core-logistics webinar

Op woensdagmiddag 28 februari organiseren we een live webinar voor Warpspeed WMS/Core-logistics klanten om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen binnen onze software. We introduceren nieuwe ontwikkelde mogelijkheden en wat we in de toekomst nog gaan ontwikkelen.
Klik hier om je in te schrijven!

Sta je niet op de beurs maar wil je ons wel ontmoeten?

Sta jij niet op één van deze beurzen deze maand, maar zou je toch graag wat meer informatie ontvangen over een van onze producten? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG