Ontmoet ons op een van de volgende beurzen in januari

Ontmoet de Optimizers merken op een aankomende beurs

Wil jij meer zien van Core-suite of Tweakwise, of heb je vragen over een van onze producten? Wij lopen ook in januari rond op verschillende beurzen en komen graag bij jou langs.

In januari zijn wij te vinden op de volgende beurzen:

Formex

Op 16, 17 en 18 januari zijn onze Zweedse App4Sales collega’s op de Formex beurs in Stockholm. App4Sales is hier goed zichtbaar op schermen op de beurs. Tijdens deze interieurbeurs bezoeken wij veel klanten en prospects. Leuk je te ontmoeten!

Maison & Objet

Zondag 21 en Maandag 22 januari bezoekt het App4Sales team klanten en prospects tijdens Maison&Objet in Parijs. Maak jij tijdens deze drukbezochte decoratie-, design- en lifestylebeurs gebruik van App4Sales? We zien je daar graag en beantwoorden jouw vragen.

Christmas World, Ambiente en Creative World

Op maandag 29 en dinsdag 30 januari is ons App4Sales team te vinden bij Christmas World, Ambiente en Creative world in Frankfurt. Christmas World is de internationale beurs omtrent seizoensdecoratie en feestelijke versieringen. Ambiente en Creative world zijn volledig gericht op hobby, craft en artists. Hier is het App4Sales team te vinden voor al je vragen of informatie.

Webwinkel Vakdagen

Op 23 en 24 januari staat Core-suite, met de producten Core-portal en Core-commerce en zusterproduct Tweakwise met hun eigen stand (stand 196) op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Verbreed je professionele netwerk, ontdek nieuwe inzichten en raak geïnspireerd op de Webwinkel Vakdagen! Met meer dan 250 leveranciers op het gebied van digitale handel en 200 deskundige sprekers, biedt het evenement een unieke kans om geïnspireerd te worden en waardevol advies te ontvangen. Deel je kennis en ervaringen met duizenden vakgenoten.

Ontmoet ons op stand 196. We nodigen je van harte uit voor de 10-minute talks en gesprekken met onze specialisten. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Webinars

Ook online kan je ons ontmoeten middels verschillende online eventen en webinars die wij organiseren.
Schrijf je nu in voor een van de volgende webinars of kijk hem terug via de link.

Beurstraining App4Sales

Wil jij weten hoe je alles uit App4Sales kan halen dit beursseizoen? Volg dan deze training op donderdag 11 januari.
Klik hier om je in te schrijven!

Creëer happy customers & loyaliteit met de juiste webshop optimalisatie |Tweakwise & Maxilia

Een week voorafgaand aan de Webwinkel Vakdagen, op dinsdag 16 januari, hosten Maxilia en Tweakwise een live webinar voor e-commerce professionals die hun platform willen optimaliseren. Spoiler: het heeft alles te maken met het creëren van gelukkige klanten en het opbouwen van loyaliteit. Daarnaast doen we een blik vooruit op de WWV: welke presentaties zijn een must en wat kun je verwachten van de nieuwe ronde tafel sessies?
Klik hier om je in te schrijven!

H1 Webdevelopment x Tweakwise webinar: 10 tips om je conversie te verhogen

Op donderdag 18 januari 2024 bundelen Tweakwise en H1 webdevelopment hun krachten. Samen zullen we een gratis webinar organiseren waarin Gerwin Souman allerlei tips zal delen over het optimaliseren van jouw webshop.
Klik hier om je in te schrijven!

Sta je niet op de beurs maar wil je ons wel ontmoeten?

Sta jij niet op één van deze beurzen deze maand, maar zou je toch graag wat meer informatie ontvangen over een van onze producten? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG