Op 16 mei is Optimizers Silver Sponsor van Exact Live.

Op dinsdag 16 mei 2023 is Optimizers met Core-suite aanwezig op de 10e editie van Exact Live. Optimizers is Silver Sponsor op het jaarlijks event van Exact, staat met een stand op de beursvloer en heeft een eigen sprekerssessie op het event. Zien we jou op 16 mei in Rotterdam Ahoy?

Exact Live.

Op dinsdag 16 mei 2023 organiseert Exact hun jaarlijks business event: Exact Live. Het evenement is voor ondernemers, accountants en andere business professionals. Het thema van de 10e editie is ‘’Uitzicht begint met inzicht’’ en gaat plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Het programma heeft inspiratie- en kennissessies, ook kan je productkennis opdoen via de Training Academy. Daarnaast zijn er Exact professionals aanwezig en op de beursvloer kun je Exact partners vinden, waaronder Optimizers.

Meer informatie.

Zien we jou bij de sprekerssessie van Optimizers of op de beursvloer van Exact Live? Zie onderstaand meer informatie over de deelname van Optimizers, over de sprekerssessie en krijg een sneak peek van onze beurswand. Of meld je direct aan voor het event.

optimizers-exact-live-2023
Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG