Optimize 2023. By growing together.

We kijken terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we succesvol waren met onze producten in de hele order to delivery keten. Maar ook een jaar waarin we nieuwe klanten en nieuwe collega’s mochten verwelkomen.

Dit succes hebben we mede aan jou te danken en daar willen we je graag voor bedanken. Zoals onze slogan ‘Let’s grow together’ al suggereert, staan we komend jaar weer voor je klaar en helpen wij je ook graag in 2023 met groeien.

In 2023 blijven wij voor je klaarstaan waarbij er diverse nieuwe ontwikkelingen op de agenda staan. Bedankt voor het vertrouwen in 2022 en let’s grow together in 2023.

We wensen jou en jouw naasten prettige feestdagen en een mooi 2023 toe!

Met vriendelijke groet,
Team Optimizers

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG