Optimizers lanceert het complete order to delivery SaaS platform Core-suite.

We zijn enthousiast om nu officieel een nieuw sterk merk van Optimizers te introduceren: Core-suite! Core-suite is een krachtig platform waarin alle aspecten van de order to delivery keten in één lijn aanwezig zijn. Verschillende Optimizers producten, zoals App4Sales, Portal4Sales Pro, Warpspeed WMS en meer, komen hierin samen als SaaS oplossing.

Core-suite by optimizers.

Met het uitgebreide softwarepakket Core-suite heb je alle aspecten van je business in één lijn, in elke schakel van de order to delivery keten. Core-suite is verdeeld in 5 oplossingen: Core-sales, Core-commerce. Core-portal, Core-logistics en Core-Delivery.   

core-suite-visual

Core-suite biedt voor alle aspecten van ondernemen een oplossing: van sales apps, B2C/D2C en B2B e-commerce, WMS- en EDI-software tot vervoer en bezorg apps. Elk onderdeel bevat vele features die elke stap van de keten optimaliseren. Het samenvoegen van al deze aspecten van de business met deze sterke producten zorgt voor een betere prestatie van jouw organisatie. Alle detailinformatie over deze oplossingen is te vinden op https://www.core-suite.com  

core-suite-vijf-oplossingen

Mark Veldkamp over Core-suite.

Bekijk de video van Mark Veldkamp, CCO bij Optimizers. Hij vertelt meer over Core-suite en de 5 verschillende oplossingen.

Maak een afspraak.

Wil je meer weten over Core-suite? Volg onze nieuwe bedrijfspagina op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en branche-inzichten, bekijk de gloednieuwe website of maak een afspraak met één van onze professionals en ontdek wat Core-suite voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG