Optimizers evenementen: najaar 2019.

De komende periode is druk bij Optimizers! We organiseren evenementen en staan op een aantal beurzen. Benieuwd wat er de komende tijd bij ons op de agenda staat? Lees dan verder.

Customer Event

Op 19 september organiseren wij het jaarlijkse App4Sales customer event. Deze middag tonen wij jou de laatste ontwikkelingen binnen het App4Sales platform en laten we zien hoe je alles uit de appt haalt. Daarnaast krijg je een inspirerende elevator pitch workshop van Roeselien Wekker van Pitch You. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan nu nog aan via deze pagina.

Exact Live

Op 2 oktober vind je ons op Exact Live in Jaarbeurs Utrecht. Dit gratis evenement is toegankelijk voor klanten, accountants, partners en prospects van Exact. Bezoek onze stand of kom langs bij een van onze sessies in de middag, waarin we je meer vertellen over de producten van ons App4Sales platform, EDI Gateway en Warpspeed WMS. Ben je geïnteresseerd in een live demo van onze software? Komt langs op onze stand! Je kunt je hier aanmelden voor Exact Live!

ICT & Logistiek

Van 5 tot en met 7 november vindt ICT & Logistiek plaats in Utrecht, hét evenement voor ICT toepassingen en diensten in de logistieke keten. Het thema dit jaar is ‘smart warehousing’. Wil je meer weten over onze producten Warpspeed WMS, App4Picking of App2Track? Je bent van harte welkom op onze stand op standnummer B102 in hal 1.


Logistiek event


Dit jaar organiseren wij ook het Optimizers logistiek event. Dit evenement zal plaatsvinden op 21 november. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS technologie. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld binnen het traject van order tot levering. Wij willen jouw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo fonQ Logo Lucardi Logo PostNL Logo Hallmark Logo Menzis Samengezond Logo IKKI Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo kleertjes.com Logo Hansanders Logo BFG