Optimizers eventkalender februari 2023.

In februari vind je de App4Sales en Portal4Sales Pro professionals van Optimizers op verschillende beurzen in Duitsland. Daarnaast organiseren we de Warpspeed WMS Roadshow voor bedrijven die Warpspeed WMS live willen zien bij BFG Warehousing.

Hieronder vind je de eventkalender van Optimizers. Ben je exposant op een van de beurzen die Optimizers bezoekt in februari, en heb je vragen over het gebruik van onze software? Laat het weten en een van onze professionals komt bij je langs.

Overzicht Optimizers beurzen en events februari 2023.

Spielwarenmesse, Nuremberg (DE)

Van 1 tot en met 5 februari is de Spielwarenmesse in Nuremberg, Duitsland. Een vakbeurs voor de speelgoedindustrie met bijna 3.000 exposanten en enkel toegankelijk voor professionals uit de branche. Ben jij exposant en gebruik je App4Sales? Ons App4Sales team is aanwezig op de weekenddagen, zodat jij alles uit de app en de beurs kan halen.

Christmasworld, Frankfurt (DE)

Begin februari is ook de vakbeurs voor seizoensdecoratie en feestversiering; van 3 tot en met 7 februari is Christmasworld in Frankfurt, Duitsland. Op de internationale vakbeurs worden de nieuwste producten en trends voor verschillende feestdagen gepresenteerd. Sta jij tussen de exposanten en maak je gebruik van App4Sales? Onze collega’s zijn van 5 tot en met 7 februari op de beurs en helpen je graag.

ILM, Offenbach (DE)

4 tot en met 6 februari is de 157e editie van ILM in Offenbach, Duitsland. Op de beurs vind je hoogwaardige lederwaren, tassen en andere accessoires. Met 6.000 bezoekers is de beurs een van werelds belangrijkste in de branche en als exposant liggen de mogelijkheden voor het oprapen. Wil je alles uit de kast halen tijdens de beurs? Onze App4Sales- en Portal4Sales Pro professionals helpen je daar graag bij.

Warpspeed WMS Roadshow, Nijkerk

Op donderdag 16 februari is ons eerste georganiseerde event van 2023; de Warpspeed WMS Roadshow. Tijdens de Warpspeed WMS Roadshow staat het warehouse management systeem Warpspeed WMS centraal en krijgen bezoekers een live demonstratie bij BFG Warehousing, één van de grootste distributiecentra van Nederland. Het event is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in onze warehouse management systeem oplossing. Aanmelden kan tot en met 13 februari!

Inhorgenta, Munich (DE)

De maand februari sluiten we af met Inhorgenta in Munich, Duitsland van 24 tot en met 27 februari. Inhorgenta is een beurs waar fascinerende sieradencollecties in de spotlight staan. Daarnaast staat tijdens de beurs de toekomst centraal en worden uitdagingen van vandaag besproken. Ben jij op de beurs aanwezig? Onze mensen van App4Sales en Portal4Sales Pro zijn er ook en ondersteunen je waar nodig.

Maak een afspraak.

Sta jij op één van de beurzen en wil je graag dat een van onze professionals bij je langskomt? Of wil je contact, zonder dat je exposant of bezoeker van een beurs of event bent? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG