Optimizers eventkalender juni 2023.

In juni staan er bij Optimizers diverse events op de planning. De specialisten van Tweakwise zijn onderdeel van verschillende partnerevents en daarbij organiseert Tweakwise events in samenwerking met partners. Ook bij de experts van Core-suite staat een partnerevent op de planning: AB Klantendag in Burgers Zoo, Arnhem.

Ga jij in de maand juni naar een vakevent of wil je deelnemen aan één van de events die de merken van Optimizers hosten? Zie hieronder een overzicht van de events waar je onze professionals kan vinden en van de events die wij in juni organiseren.

Overzicht Optimizers beurzen en events juni 2023.

Emerce E-Commerce Live!, Amsterdam – Tweakwise

Op woensdag 7 juni is Tweakwise als Bronze Sponsor aanwezig bij Emerce E-Commerce Live! in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Tijdens Emerce E-Commerce Live! gaat alle aandacht naar de trends in e-commerce. Wat is nu, wat is nieuw en wat is upcoming in de business? Stefan van Opstal, founder van Tweakwise, verzorgt samen met Oscar Diele van Flinders een sprekerssessie.

Groothandel E-Commerce Event, Rotterdam – Tweakwise

Op donderdag 8 juni is Tweakwise als sponsor aanwezig bij het Groothandel E-Commerce Event van H1 Webdevelopment. Op het Groothandel E-Commerce Event staat centraal wat speelt op het gebied van e-commerce bij groothandels, brands en fabrikanten. Eén van de sprekerssessies op het event is in handen van Stefan van Opstal, founder van Tweakwise.

E-Commerce Cruise, Zwolle – Tweakwise

In samenwerking met partners organiseert Tweakwise dit jaar wederom een event op het water: de E-Commerce Cruise. Kom aan boord op woensdag 14 juni en geniet van een driegangendiner terwijl je langs ons kantoor vaart en de waterkant van Zwolle aan je voorbijtrekt. Samen met andere experts uit de e-commercebranche gaan we in gesprek over de toekomst van e-commerce.

AB Klantendag, Arnhem – Core-suite

Op woensdag 14 juni kan je onze experts van Core-suite vinden tussen de dieren in Burgers Zoo, Arnhem op de AB Klantendag. Core-suite is Gold Sponsor van het event en op het event kan je ons vinden met een marktkraam op het partnerplaza. Daarnaast verzorgt Stefan van Diggelen, CEO van Optimizers, een parallelsessie tijdens het programma.

spoga+gafa, Keulen (DE) – Core-suite

Van 18 tot en met 20 juni is de grootste garden lifestyle beurs voor tuinliefhebbers en topspelers uit de groenbranche. Zowel planten als tuinmeubelen, tuintechniek en barbecues worden gepresenteerd. Gebruik jij Core-sales (voorheen App4Sales) en wil je je cijfers na afloop net zo groen hebben als een gezond gazon? Onze experts zijn aanwezig op de beurs en helpen je graag.

Conversie-optimalisatie by Mollie & Tweakwise, Nijkerk

Op dinsdag 20 juni worden de deuren van het hoofdkantoor van Optimizers geopend voor het event Conversie-optimalisatie by Mollie & Tweakwise. Aan de hand van sterke klantcases, van onder andere AGU en XXL Nutrition, en CRO-expertinzichten leer je hoe je conversie-optimalisatie kunt toepassen met best of breed oplossingen in jouw digitale strategie.

Tweakwise Tuesday Talk: Hyperpersonalisatie, Online

Op dinsdag 20 juni gaat Ronald Meeuwissen, Business Development Lead bij Tweakwise, als vaste host van de Tweakwise Tuesday Talk in gesprek met professionals uit de e-commercebranche. In de TTT van juni ligt de focus op Hyperpersonalisatie. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen? Meld je aan voor de Tweakwise Tuesday Talk en ontdek what’s new.

Wist je dat de Tweakwise Tuesday Talk sinds kort ook als podcast te beluisteren is? Luister naar onze experts en gasten via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

E-commerce Lunch & Learn Session, Antwerpen – Tweakwise

Op vrijdag 23 juni kun je de werkweek afsluiten met collega’s uit de branche tijdens de Tweakwise E-commerce Lunch & Learn Sessie in België. Met voorlopers uit de branche zoals Shopware, Euroshoe, Beautyplaza en anderen schuif je aan voor een heerlijke lunch om vervolgens meer te leren over de nieuwste mogelijkheden binnen de e-commerce.

Klantevent Sition & Tweakwise, Nijkerk

Sition en Tweakwise bundelen de krachten en organiseren een klantevent op dinsdag 27 juni. Tijdens het klantevent staat centraal hoe je jouw e-commerceplatform naar een nieuw level kunt brengen. Professionals uit de branche spreken over search & merchandising optimalisatie, replatformen en kostenreductie met iPaas. Leer meer over het verbeteren van processen en bovenal: hoe je met de juiste tools je conversie verhoogt met maar liefst 15%.

Maak een afspraak.

Wil je meer weten over Optimizers, Tweakwise en/of Core-suite? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met een van onze producten? Maak een afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG