Optimizers eventkalender maart 2023.

In maart kom je Optimizers met onze producten App4Sales, Portal4Sales Pro en Tweakwise op verschillende beurzen en events tegen. We verwachten veel bezoekers bij het App4Sales Customer Event en op onze stand op de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Onderstaand staat een overzicht van de events die wij organiseren en beurzen waar je onze professionals kan vinden als exposant of bezoeker.

Overzicht Optimizers beurzen en events maart 2023.

Spotlight, Rosmalen

Op 5, 6 en 7 maart is de vakbeurs Spotlight in Rosmalen. Op de beurs staan retailers, ondernemers en leveranciers die gespecialiseerd zijn in speelgoed, stationary, gifts en gadgets. Spotlight is een vakbeurs waar geshopt kan worden, maar ook een event waar nieuwe trends zichtbaar zijn. Wil je alles uit de kast halen tijdens de beurs? Onze App4Sales– en Portal4Sales Pro professionals helpen je daar graag bij.

Trade Mart, Utrecht

De beurs Trade Mart in Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 14 maart bereidt retailers voor op het nieuwe inkoopseizoen. De laatste trends en nieuwste ontwikkelingen van zowel woonaccessoires als speelgoed worden getoond door meer dan honderd exposanten. Ben jij één van de exposanten? Onze collega’s van App4Sales en Portal4Sales Pro bezoeken de beurs en helpen je graag waar nodig.

App4Sales Customer Event, Nijkerk

Op donderdag 16 maart is het jaarlijks klantevent voor App4Sales- en Portal4Sales Pro klanten: het App4Sales Customer Event. Tijdens de klantenmiddag worden de nieuwste updates gedeeld en daarbij wordt een blik op de toekomst geworpen. Ben je benieuwd naar wat nieuw is binnen het App4Sales platform en wat onze verwachtingen voor de toekomst zijn? Aanmelden kan tot en met 13 maart!

Emerce Retail, Maarssen

Op 23 maart vindt Emerce Retail plaats bij InnStyle, Maarssen. Het evenement staat in het teken van het heden en de toekomst van retail, en het programma wordt gevormd door meer dan 25 sprekers uit de branche. Eén van die sprekers is onze eigen Stefan van Opstal, founder van Tweakwise. Daarnaast staan onze specialisten van Tweakwise met een stand in de infolounge en zij kunnen je alles vertellen over het verhogen van je conversie met maar liefst 25%. Scoor je ticket voor het event bij Emerce!

Beauty Trade Special, Utrecht

Het derde event wat op de agenda staat, is de vakbeurs Beauty Trade Special, van 25 tot en met 27 maart. Het event is voor beauty professionals en leveranciers, en daardoor voor de beauty branche de plek voor elkaar ontmoeten en het doen van inkopen. Naast de beauty experts zijn onze experts van App4Sales aanwezig en zij helpen onze klanten graag met alles uit het event halen wat erin zit.

Webwinkel Vakdagen, Utrecht

Last but definitely not least: de Webwinkel Vakdagen. Op 29 en 30 maart gaat een van de grootste beurzen voor de e-commerce branche in de Benelux plaatsvinden en Optimizers is erbij met haar producten. Kom naar stand 181, raak geïnspireerd tijdens een 10-talk en ga in gesprek met één van onze professionals. Daarbij kan je meer leren over de werking en het succes van Tweakwise bij een van de sprekerssessies in Lezingenzaal 6. Ook zal E-Man erbij zijn en met iedereen die wil op de foto gaan. Zien we je op de WWV bij stand 181? Zie meer info en meld je direct aan!

Maak een afspraak.

Sta jij op één van de beurzen en wil je graag dat een van onze professionals bij je langskomt? Of wil je contact, zonder dat je exposant of bezoeker van een beurs of event bent? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS technologie. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld binnen het traject van order tot levering. Wij willen jouw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo fonQ Logo Lucardi Logo PostNL Logo Hallmark Logo Menzis Samengezond Logo IKKI Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo kleertjes.com Logo Hansanders Logo BFG