Optimizers eventkalender mei 2023.

In de maand mei staan we met de Optimizers producten op events in zowel binnen- als buitenland. In samenwerking met Divide organiseert Tweakwise een klantevent en daarnaast vliegen een aantal van onze professionals naar Stockholm, Zweden voor E-Commerce Expo.

Ben je benieuwd waar je ons precies kan vinden? Zie hieronder een overzicht van de beurzen waar je onze professionals kan vinden als exposant en de events die we in mei organiseren.

Overzicht Optimizers beurzen en events mei 2023.

Exact Live, Rotterdam – Core-suite

Op dinsdag 16 mei is Optimizers Silver Sponsor bij Exact Live in Rotterdam Ahoy! We presenteren daar ons nieuwe merk Core-suite. Exact Live is het jaarlijks business event van Exact voor Exact partners, klanten en andere business professionals. Op het event is Optimizers aanwezig op de beursvloer met een stand en daarnaast verzorgt Kees van Dorp, Business Development Lead bij Core-suite, een sprekerssessie over B2B en B2C voor de e-commerce. Leer meer over wat Optimizers doet op Exact Live, krijg een sneak peek van onze stand of bekijk de website van ons nieuwe brand Core-suite:

Tweakwise Tuesday Talk: Hyvä Performance Update, Online

Op dinsdag 16 mei ligt de focus bij de maandelijkse Tweakwise Tuesday Talk op de performance van Hyvä. We gaan het hebben over recente updates van Hyvä, een open-source e-commerce platform gebouwd op Magento 2. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen in e-commerce en open-source technologieën? Meld je aan voor de Tweakwise Tuesday Talk en ontdek alles over de nieuwste ontwikkelingen.

Wist je dat de Tweakwise Tuesday Talk sinds kort ook als podcast te beluisteren is? Luister naar onze experts en gasten via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Divide Klantevent – Tweakwise, Nijkerk

Op dinsdag 23 mei opent Optimizers de deuren van het hoofdkantoor voor klanten van Divide. In samenwerking met Tweakwise is een event opgezet voor Divide, waarbij het inhoudelijke programma gericht is op de koppeling tussen Tweakwise en Divide. Op het event spreekt Stefan van Opstal, founder van Tweakwise, over Personal Commerce en daarnaast verzorgt Davey Visser, E-commerce Manager bij Van Uffelen, een talk met aandacht voor het verhogen van relevantie in de e-commerce.

E-Commerce Expo, Stockholm (SE) – Tweakwise

Op de laatste dag van de maand mei stappen onze Tweakwise specialisten in het vliegtuig en gaan zij richting Stockholm; de locatie van ons merk Vendre en de plaats waar E-Commerce Expo plaatsvindt. E-Commerce Expo is de grootste vakbeurs op het gebied van online sales en digital marketing in Noord-Europa en twee van onze merken zijn aanwezig als exposant. Tweakwise en Vendre delen een stand op de beurs, je kan ze vinden op standnummer F:13.

Maak een afspraak.

Ben je bezoeker op Exact Live en wil je graag met één van onze professionals een afspraak? Wil je meer weten over Tweakwise en Vendre op E-Commerce Expo in Stockholm? Of wil je contact, zonder dat je exposant of bezoeker van een beurs of event bent? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG