Optimizers Group, Netivity en Eezeebee gaan verder als Optimizers.

Nijkerk, 6 juli 2022

Na het ontstaan van de Optimizers Group en het bundelen van de krachten van Optimizers met Eezeebee in 2019 en Netivity in 2020 zullen per vandaag alle drie de merken voortaan verder gaan onder de merknaam Optimizers.  

‘’Met een vernieuwde uitstraling door een nieuwe huisstijl en website willen we voor alle klanten en medewerkers duidelijker maken wie we zijn en welke geweldige oplossingen we hebben in de hele Order-to-Delivery keten’’, zegt Heiko van de Vlugt.

In ons nieuwe logo zit een kenmerkende + waarmee we aangeven dat onze oplossingen niet alleen een plus voor onze klanten geven maar dat we ook meer dan één specialisme hebben. Door gezamenlijk de merknaam Optimizers te voeren gaan we onze Order-to-Delivery Suite duidelijker in de markt positioneren. 

Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Optimizers, Heiko van der Vlugt,  
e-mail hvl@optimizers.nl, tel. 033-2541188. De directe link naar de site van Optimizers is: https://www.optimizers.nl

Over Optimizers  

Optimizers werkt met 160 medewerkers vanuit Nijkerk, Zwolle, Groningen en Stockholm. Als snelgroeiende internationale leverancier leveren zij op SaaS gebaseerde software en mobiele apps voor de supply chain, e-commerce en transport & home delivery.   
Met sterke merken als Tweakwise, Core commerce, App4Sales, Warpspeed WMS en App2Track is Optimizers gespecialiseerd in de gehele Order-to-Delivery keten. 

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG