Optimizers is FD Gazellen voor het vierde jaar op rij!

Wij zijn trots en dankbaar dat Optimizers opnieuw FD Gazelle is. Hiermee behoort Optimizers tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Inmiddels mogen we al meer dan 1.000 verschillende klanten in meer dan 20 landen bedienen. Wij willen al deze klanten graag bedanken voor hun vertrouwen in Optimizers.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar omzet, maar ook naar de groei in personeel en winst.

Gezonde groei

Het team van Optimizers is het afgelopen jaar flink gegroeid. Zo mochten we dit jaar maar liefst 16 nieuwe collega’s verwelkomen, waardoor de teller van ons team inmiddels boven de 60 uitkomt. Ook deel uitmaken van dit snelgroeiende bedrijf? Bekijk onze openstaande vacatures hier.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep van 160 specialisten met passie voor SAAS technologie. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld binnen het traject van order tot levering. Wij willen jouw toekomst optimaliseren door het creëren van de beste SAAS software oplossingen.

Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans, dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo fonQ Logo Lucardi Logo PostNL Logo Hallmark Logo Menzis Samengezond Logo IKKI Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo kleertjes.com Logo Hansanders Logo BFG