Optimizers Logistiek Event een groot succes!

Vorige week mochten wij een mooie club bedrijven ontvangen op het Optimizers Logistiek Event. Tijdens het Logistiek Event werd het publiek uitgedaagd met oplossingen en ideeën op het gebied van warehouse management. Zo stond de vraag ‘Is uw supply chain klaar voor 2020?’ centraal.

Is uw Supply Chain klaar voor 2020?

Eén van de sprekers tijdens het Logistiek Event was Jeroen van den Berg, hij doet jaarlijks onderzoek naar ontwikkelingen binnen de WMS markt en is gespecialiseerd in Warehouse Management Systemen en logistieke prestatie-indicatoren. Hij nam het publiek mee in de logistieke trends en ontwikkelingen die plaatsvinden binnen Warehouse Management. Een leidend onderwerp hierbij was de digitalisering van de Supply Chain en het snel kunnen inspelen op veranderingen binnen bedrijfsprocessen. Passend hierbij stelde Jeroen het publiek de vraag “Is uw Supply Chain klaar voor 2020?”, waarbij de begrippen digitalisering, flexibiliteit en schaalbaarheid centraal stonden.

Warpspeed, the Next Generation WMS

Aansluitend op de presentatie van Jeroen werd Warehouse Management Systeem Warpspeed getoond. Eerst werd een demonstratie gegeven door Stefan van Diggelen, hij toonde hoe dit WMS bij kan dragen aan het optimaliseren van uw logistieke processen.  Hans van Essen, de productmanager van Warpspeed WMS, presenteerde de laatste ontwikkelingen binnen dit WMS.  De Warpspeed web-app in ontwikkeling werd gedemonstreerd en ook de nieuwe HTML 5 interface werd getoond.

Dual Tracking bij WMS BFG Warehousing

De middag werd afgesloten met een presentatie van Mark Kornet van BFG Warehousing over de logistieke uitdagingen bij Westland Kaas. Een van deze uitdagingen vormde het tegelijkertijd kunnen registreren van kilo’s en stuks, ook wel Dual Tracking genoemd. Om dit te kunnen realiseren werd Warpspeed WMS met groot succes binnen één maand geïmplementeerd. De implementatie verliep zeer succesvol waarbij Dual Tracking werd geïntroduceerd binnen het warehouse van Westland Kaas. Dit resulteerde in tevreden klanten en opdrachtgevers voor het bedrijf.

Het Logistiek Event werd afgesloten met een rondvraag en aansluitend een Business Borrel, waarbij werd gesproken met en over de sprekers onder het genot van een hapje en een drankje.  Wilt u uw logistieke hart ook sneller laten kloppen en wilt u meer informatie over het digitaliseren van uw Supply Chain? Dan zien wij u graag bij een volgend event of neem contact met ons op!

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG