Optimizers logistiek event.

Aan jouw logistieke organisatie worden steeds meer eisen gesteld, waardoor jouw processen steeds sneller onder druk komen te staan. Klanten eisen van jouw een logistieke topprestatie, maar is jouw organisatie daar klaar voor? Ben je in staat te communiceren met al jouw handelspartners op de manier waarop dat optimaal is?

het flexibel digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen vormt een van de oplossingsrichtingen voor jouw logistiek. Optimizers nodigt je uit voor een middag vol logistieke trends, nieuwe technieken en concrete toepassingen voor jouw logistieke organisatie.

Deze middag zal je over de logistieke ontwikkelingen binnen Quooker horen. Door de enorme groei die Quooker doormaakt is het flexibel kunnen inrichten van logistieke processen belangrijk.
Quooker is al vele jaren een bekende speler in de keukenindustrie. Het bedrijf is bekend van haar kokend-water-kranen, maar produceert ook ketels, kranen en diverse accessoires die hierbij horen. Deze Optimizers klant is internationaal actief en hanteert een structuur van lean werken. Deze middag zullen zij over hun logistieke ontwikkelingen spreken.

Op 21 november ontvangen wij jou graag op ons kantoor in Nijkerk om jouw logistieke hart sneller te laten kloppen.

Wij dagen je graag uit met concrete oplossingen en ideeën.

Programma:

13:00 uur Welkom bij Optimizers
13:15 uur Presentatie Warpspeed WMS, de nieuwe release op basis van HTML5
14:30 uur Pauze
14:45 uur Quooker toen en nu, de logistieke ontwikkeling van een snelgroeiend bedrijf
15:30 uur Zie live de logistieke producten van Optimizers, van B2B webshop tot App4Picking
16:15 uur Business borrel

Warpspeed – The Next Generation WMS

Datum
21 november 2019
13:00 – 16:30 uur

Locatie
Optimizers kantoor
Ampèrestraat 3D
3861 NC Nijkerk

Kosten
Gratis

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor het Optimizers Logistiek Event.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG