Optimizers is Microsoft Gold Partner

Afgelopen week mochten we een heugelijk feit constateren: Optimizers heeft bij Microsoft de status Gold partner bereikt. Gold partner zijn we bij Microsoft op het gebied van Application Development (applicatieontwikkeling). Natuurlijk zijn we erg trots op deze certificering en bedanken alle klanten die we als referent mogen gebruiken!

Wat houdt deze Microsoft Gold certificering in?

Als Microsoft Gold Partner krijgt Optimizers vroegtijdig toegang tot de nieuwste Microsoft technologieën. Zo kunnen we op de nieuwste en kwalitatief hoogwaardige Microsoft software onze modules blijven ontwikkelen. Wij hebben een groot deel van onze software ontwikkelaars laten certificeren, hierdoor is hun kennis op het gebied van software ontwikkeling bewezen op hoog niveau.

Optimizers groeit!

Optimizers groeit door, zowel in medewerkers als in producten en klanten. Onze Internationale ambities beginnen langzaam werkelijkheid te worden met de groei van Internationale klanten in inmiddels meer dan 15 landen! Wij zoeken continue nieuwe collega’s, dus neem vooral een kijkje op onze vacaturepagina!

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG