Optimizers update: be creative!

Na 3 weken weer op kantoor te hebben gewerkt is ‘het nieuwe normaal’ alweer bijna het ‘oude normaal’. Nieuwe klanten weten ons weer goed te vinden en de teams zijn druk bezig met de uitrol van onze producten. We helpen klanten met dropshipment binnen onze B2B webshop en helpen zo veel mogelijk bedrijven om de omzet online binnen te krijgen.

Be creative!

Met beurzen die gecanceld worden en de social distance die in de meeste landen van toepassing is, worden veel groothandels steeds creatiever in de manier van verkoop.

Wij zien klanten die een showroom in het kantoor inrichten om klanten te ontvangen en producten te laten zien. Hierdoor is het mogelijk ook online live de producten te laten zien en te verkopen, natuurlijk via App4Sales. Ook de rijdende showrooms kunnen een welkome manier zijn om te verkopen aan jouw klanten.

Online verkopen kan natuurlijk perfect via de B2B webshop Portal4Sales of order app App4Customers, maar je kunt ook goed met social distance via App4Sales verkopen. Hier zie je een voorbeeld hoe App4Sales in combinatie met een mini-beamer ingezet wordt om te verkopen.

Meer digitaal

Een ding wat de Covid-19 crisis ons heeft geleerd is dat digitalisering ons heel flexibel maakt.

We kunnen masaal thuiswerken, vergaderen met Zoom of Teams en bestellen meer dan ooit online. Juist deze trend heeft ons doen besluiten de App2Track app die door bedrijven als Bloomon en PostNL gebruik wordt, beschikbaar te maken voor het MKB: je kunt nu jouw bezorging real-time volgen en jouw pakbonnen digitaal maken! Bekijk hier wat dit voor jouw logistieke afdeling kan betekenen.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG