Optimizers voor 3e keer op rij FD Gazellen.

Afgelopen week mochten wij voor de 3e keer op rij de FD Gazellen award ontvangen.  Hiermee behoren we tot de 680 snelst groeiende organisaties in Nederland, want zoveel Gazellen telt ons land.

Dankbaar.

Wij zijn natuurlijk erg dankbaar en trots, waarbij wij onze klanten hartelijk willen danken voor het vertrouwen in onze organisatie.

Juist onze groei zorgt er voor dat we producten verder kunnen ontwikkelen en maakt nieuwe ontwikkelingen als bijvoorbeeld App4Picking mogelijk. Samen met onze klanten bouwen we aan producten die dankzij uw input leidend in hun marktsegment zijn geworden.

Gezonde organisatie.

De nominatie voor een Gazellen Award gaat samen met de groei en financiële gezondheid van een organisatie. Onze logistieke software en B2B apps zorgen voor een flinke groei van ons bedrijf in zowel binnen- als buitenland. Ondertussen staat de teller van ons team bijna op meer dan 50 en bedienen we vele honderden klanten met onze producten.

We mochten afgelopen maand ook onze eerste stappen zetten in de USA, daar hoort u later meer over.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG