Samenwerking Exact en Optimizers versterkt aanbod logistieke markt

Bron: persbericht Exact Software

Delft, 7 maart 2013 – Exact heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met certified en development partner Optimizers. In de overeenkomst is vastgelegd dat de EDI Gateway van Optimizers voortaan wereldwijd verkrijgbaar is via Exact.

EDI Gateway wordt door Exact aangeboden als opvolger van de bestaande EDI-modules in Exact Globe Next. Jarno van Hurne, directeur productmarketing Exact hierover: “Om te voldoen aan veranderende wensen en eisen van de markt hebben we onze bestaande EDI-mogelijkheden uitgebreid. Daarbij is de keuze gemaakt om de kracht van de bestaande en bewezen oplossing van Optimizers wereldwijd beschikbaar te maken voor onze klanten.”

Heiko van der Vlugt, directeur Optimizers: “Wij zijn erg blij met deze intensieve samenwerking met Exact en verwachten met onze EDI-oplossing Exact verder te versterken in de logistieke markt.”

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG