Succesvolle App4Sales klantenmiddag.

De jaarlijkse App4Sales klantenmiddag op 4 oktober was een groot succes! Wij mochten meer dan 100 klanten ontvangen op ons kantoor in Nijkerk. Tijdens het evenement werden nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd, daarnaast werd een App4Sales masterclass gegeven. Wij willen alle klanten bedanken voor hun aanwezigheid tijdens de App4Sales Klantenmiddag! Bekijk de video voor een impressie.

App4Sales Android

De middag werd gestart met een korte introductie, waarna een diversiteit aan presentaties werd gegeven. Eerst werd App4Sales Android gedemonstreerd op een Android smartphone. De Android app biedt veel flexibiliteit, omdat deze op tablet en smartphone gebruikt kan worden. Tevens beschikt de app over een nieuw design en nieuwe functionaliteiten. Daarom zal later dit jaar de Android app leidend zijn voor de nieuwe App4Sales iOS versie, die tevens voor iPhone beschikbaar wordt.

Masterclass App4Sales en Portal4Sales

Kort werd de App4Sales Roadmap gepresenteerd, waarna een masterclass werd gegeven in het gebruik van App4Sales en Portal4Sales. Tijdens de masterclass werden diverse functionaliteiten toegelicht. Zo werd verteld hoe een footer in Portal4Sales toegevoegd kan worden en hoe het bedrijfslogo in de sales app geüpload kan worden.

Aansluitend aan de masterclass werden de nieuwe functionaliteiten van Portal4Sales gepresenteerd. Zo kunnen orders als Excel sheet worden geïmporteerd in Portal4Sales, zodat grote orders niet handmatig in de B2B portal ingevoerd hoeven te worden. Tevens kunnen gerelateerde artikelen getoond worden op de artikeldetailkaart in Portal4Sales.

Nieuw design App4Picking

Na de pauze werd gedemonstreerd hoe met App4Labels eenvoudig labels geprint kunnen worden op bijvoorbeeld beurzen of in magazijnen. De middag werd geëindigd met het nieuwe design van App4Picking en een demonstratie van de orderpick app.

Aansluitend was er een vragenronde en kon er genetwerkt worden tijdens de business borrel. Ook het App4Sales Support Team was aanwezig tijdens de business borrel om eenieder direct te kunnen helpen met vragen. De App4Sales Klantenmiddag was een groot succes. Wij kijken al uit naar volgend jaar! Bent u er dan (weer) bij?

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG