Tweakwise geïntegreerd in B2B webshops van Eezeebee en App4Sales

Door de samenwerking binnen de Optimizers Group hebben Eezeebee en Portal4Sales Pro klanten de mogelijkheid Tweakwise site search en merchandising te gebruiken binnen de B2B webshop. Met de integratie van Tweakwise biedt de Optimizers Group de beste B2C technieken en beleving aan B2B webshops. Hierdoor kunnen deze webshops de razendsnelle zoekfuncties en tools gebruiken voor optimale volgorde en filtering van producten.

Eezeebee en Portal4Sales Pro klanten zullen de komende periode de mogelijkheid krijgen om hun bestaande B2B webshops te upgraden met deze unieke functies die door grote B2C e-commerce bedrijven als FonQ, Kleertjes.com en Greetz gebruikt worden. Met deze stap versterken de merken Eezeebee en App4Sales hun B2B Webshop propositie enorm.

Over Tweakwise

Tweakwise is de complete SaaS-suite voor het optimaliseren van alle aspecten van een webshop. Met oplossingen voor gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations bedient Tweakwise al ruim 300 e-commerce partijen. Zij zien hun conversie met meer dan 15% stijgen met alle bijbehorende voordelen zoals minder retouren en een hogere NPS. Het innovatieve SaaS pakket geeft e-commerce managers de volledige controle over alle aspecten van hun shop.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG