Tweakwise is nu beschikbaar in de Shopware Store

Tweakwise kondigt per juli 2022 haar partnership met Shopware aan. Deze stap biedt duizenden Shopware 6 shops een gemakkelijk te gebruiken Product Discovery Suite om hun shop mee te verbeteren. Tweakwise haakt in op belangrijke aspecten van een shop; site search, merchandising op categoriepagina’s, shop-brede recommendations, en het toevoegen van een laag personalisatie.

De Tweakwise add-on voor Shopware geeft je de volledige controle over je shop en zorgt ervoor dat je je bezoekers een gepersonaliseerde shopervaring kan bieden. Geen developers nodig: de business staat weer aan het roer! Vergroot je relevantie, klanttevredenheid, en bovenal: verhoog je conversie met +15%!

De partnership viert ook de lancering van een nieuwe pre-built integratie tussen Tweakwise en Shopware; de Tweakwise Product Sync app voor Shopware 6, die nu beschikbaar is in de Shopware Store.

Minimal Viable Product

De app is een Minimal Viable Product (MVP), een startpunt, volledig in-house ontwikkeld door Tweakwise. Gebaseerd op implementaties en feedback van gebruikers zullen ze de app integratie verder ontwikkelen en verbeteren. Door de nieuwe Tweakwise Product Sync app te gebruiken, kunnen merchants gemakkelijk hun Tweakwise account verbinden en binnen enkele minuten een volledige product sync opzetten. Als er veranderingen worden aangebracht in de productcatalogus, zal Tweakwise die bijna real-time synchroniseren met de Tweakwise indexes. Voor nu moet de frontend implementatie nog zelfstandig of met een Shopware partner worden gedaan.

‘’Onze partnership met Shopware laat onze inzet voor het platform zien; het aanbieden van een gemakkelijke en handige onboarding bij Tweakwise voor merchants. Onze snelle time-to-market is een belangrijke USP die we kunnen garanderen nu de app integratie wereldwijd beschikbaar is’’, zegt Ronald Meeuwissen, partner platform manager bij Tweakwise. ‘’Met onze aanwezigheid in de Shopware Store hebben we ook als doel om onze zichtbaarheid in het Shopware ecosysteem te verbeteren en onze positie in de DACH regio te versterken’’.

Bekijk de Tweakwise Product Sync app voor Shopware hier:

https://store.shopware.com/en/tweak69982825224f/tweakwise-product-sync.html?number=Tweak69982825224

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG