Tweakwise, sinds december onderdeel van Optimizers Group, werkt!

De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Op de Shopping Awards 2021 hebben onze Tweakwise klanten in veel verschillende categorieën prijzen in de wacht gesleept. De overall winnaar is woonwinkel Fonq. Daarnaast zijn ze de nummer 1 binnen de categorie Wonen. De categorie Camera’s wordt gedomineerd door klanten CameraNU.nl en Kamera Express.

Daarnaast hebben Tweakwise gebruikers Saniweb, Kleertjes.com, Annadiva, Zonnebrillen, Greetz en Hans Anders de nummer één positie binnen hun categorie weten te behalen. TOM en JohnBeerens wonnen zilver en brons.

Deze grote e-commerce partijen gebruiken Tweakwise om hun webshop te optimaliseren. Met de innovatieve oplossing voor gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations zien klanten een gemiddelde conversiestijging van meer dan 15%. Daarnaast ervaren ze hogere klanttevredenheid en minder retouren.

Wilt u meer weten over Tweakwise en hoe de oplossing uw webshopconversie kan laten stijgen? Lees meer over Tweakwise of neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Contact

Benieuwd naar alle winnaars van de Shopping Awards 2021? Bekijk de lijst hier.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG