Biologische melkproducten geleverd met SSCC labeling

Vecozuivel is een zuivelbedrijf waarbij de productie gebaseerd is op dagelijkse aanlevering van zuivel, 7 dagen in de week. De biologische zuivel komt rechtstreeks van de boerderij en wordt binnen 24 uur verwerkt tot de lekkerste zuivelproducten.

De productie van Vecozuivel staat onder strenge controle en voldoet aan de kwaliteitseisen van het Productschap Zuivel. Vecozuivel is een slagvaardig bedrijf dat vèrder kijkt en graag haar nek uitsteekt als het gaat om innovaties.

Vecozuivel werd onlangs geconfronteerd met toenemende eisen en wensen van een aantal supermarktketens waaraan zij levert. Deze supermarktketens willen bij alle leveringen een EDI bericht ontvangen met daarin SSCC (serial shipment container code) nummers. Op elke pallet die geleverd wordt dient een SSCC label geplakt te worden tijdens het orderproces binnen Vecozuivel.

Vecozuivel maakt reeds jarenlang gebruik van Exact Globe voor haar administratie en wilde voldoen aan alle wensen die in de keten door haar klanten worden gesteld. “Na een korte speurtocht vonden we Optimizers in Nijkerk, een Exact partner die binnen de voedselsector erg actief is en duidelijk verstand van zaken heeft”, aldus Antoinette Dirks van Vecozuivel.

Inmiddels levert Vecozuivel al haar klanten met SSCC labels op de pallets en worden de SSCC gegevens via EDI gecommuniceerd. Alle gegevens worden via de Exact SSCC module binnen Exact Globe aangemaakt en ook opgeslagen, zodat deze informatie altijd voor handen is.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG