Warpspeed WMS integreert Google Glass bij BFG Warehousing

Nijkerk, 4 oktober 2022

Het Optimizers team voor het Warehouse Management Systeem Warpspeed heeft een koppeling tot stand gebracht met Google Glass in opdracht van haar klant BFG Warehousing. Afgelopen week is BFG Warehousing live gegaan met deze nieuwe techniek. “We zijn gestart met deze toepassing, omdat hiermee de efficiëntie tijdens ons orderpickproces verder omhoog gaat”, zegt Mark Kornet, directeur van BFG Warehousing.

De koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass is volledig dynamisch gebouwd met behulp van de low-code process designer van Warpspeed WMS. Deze koppeling zorgt ervoor dat de orderpicker bij BFG Warehousing zijn opdrachten via het prisma in deze augmented-reality brillen ziet. Met de bijbehorende ringscanner bevestigt de orderpicker vervolgens de opdracht. “Dit is echt een toevoeging van ons warehouse. We werken al langere tijd met Warpspeed WMS en ook de koppeling met de Google Glass werkt heel gemakkelijk. Daarbij heeft de orderpicker nu altijd zijn handen vrij, waardoor de pro-activiteit ook een boost krijgt”, vertelt Jeroen Oude Lansink, functioneel beheerder bij BFG warehousing.

De koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass is eenvoudig te realiseren. Warpspeed WMS is een heel flexibel pakket wat je in staat stelt om razendsnel oplossingen naar je warehouse te brengen. De koppeling met Google Glass is hier een mooi voorbeeld van. “De implementatie van de Google Glass oplossing is in samenwerking met Google Glass partner Augmex, BFG Warehousing en het Warpspeed team van Optimizers heel soepel verlopen. In een recordtijd is er samen een koppeling tot stand gebracht en omgevormd tot een totaaloplossing door te focussen op het uiteindelijke proces en te luisteren naar wat de orderpicker echt nodig heeft”, zegt Hans van Essen, developer manager van Warpspeed WMS.

Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Optimizers, Heiko van der Vlugt,  
e-mail hvl@optimizers.nl, tel. 033-2541188.

Google Glass bril
Ringscanner
Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG