Warpspeed WMS met Google Glass op ICT & Logistiek

Eens per jaar trekt de logistieke keten uit naar de evenementenhal van de Jaarbeurs voor ICT & Logistiek. Optimizers is als order to delivery specialist onmisbaar op deze beurs. Wij waren erbij met onze producten App2Track en Warpspeed WMS.

Warpspeed WMS x Google Glass

In ons virtuele magazijn konden bezoekers ook dit jaar weer ons warehouse management systeem ervaren via een VR-bril. Daarnaast presenteerden wij onze nieuwe koppeling: de Google Glass. In samenwerking met leverancier en partner Augmex biedt Warpspeed WMS een totaaloplossing voor je warehouse management systeem.

‘’De Google Glass-oplossing is een toepassing die je kunt gebruiken tijdens het orderpicken. Je zet de bril op en door barcodes te scannen met de ringscanner kun je gemakkelijk producten pakken. Door de ringscanner heb je je handen vrij waardoor je pro-actiever te werk kunt gaan’’, vertelt Hans van Essen, Developer Manager van Warpspeed WMS. Ook vertelt Hans dat het Warpspeed WMS pakket met meer dan de Google Glass-oplossing samenwerkt via de low code module. “Het WMS pakket kan ook worden aangesloten op andere systemen zoals Robotica.’ Door de goede mogelijkheid om Warpspeed WMS te koppelen aan andere systemen, heb je een uniek, flexibel en volledig product in handen voor het optimaliseren van logistieke processen van het warehouse management systeem.”

Benieuwd naar wat Hans nog meer heeft verteld op ICT & Logistiek over Warpspeed WMS en over de Google Glass? Bekijk de video van Logistiek.nl hieronder.

De volledige video kun je vinden in dit artikel van Logistiek.nl.

Ben je benieuwd hoe de koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass er in de praktijk uitziet? Het team van Warpspeed WMS heeft recent de nieuwe techniek tot stand gebracht bij haar klant BFG Warehousing. Lees hier meer over deze integratie bij BFG Warehousing.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Warpspeed WMS, onze koppelingen met verschillende systemen of andere producten van Optimizers? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG