Webinar: Inzicht in jouw leveringen met een papierloos transportproces

Inzicht in jouw leveringen met een papierloos transportproces? Dit is mogelijk met App2Track MKB, de chauffeurs app voor transprot en home delivery!

Meer inzicht krijgen in jouw leveringen door actuele ritplanningen naar jouw chauffeur te sturen via de telefoon of tablet? Wil je sneller administratief afhandelen en niet langer wachten tot de bezorger met het ondertekende document terugkomt op jouw bedrijf?

Met App2Track kun je je leveringen real-time volgen, pas je actuele ritplanningen eenvoudig aan en maak je jouw transportproces papierloos.

Met App2Track heb je het moment van leveren de Proof of Delivery direct beschikbaar. Door een sign-on-glass en een foto van de getekende pakbon toe te voegen, is deze na afronding van de levering in de app direct beschikbaar in het Ap2Track CMS. Hierdoor kun je leveringen sneller administratief afhandelen en maak je leveringen papierloos en real-time inzichtelijk.

Datum
7 april 2022
10:00 – 11:00 uur

Locatie
Online

Kosten
Gratis

App2Track – de chauffeurs app voor transport en home delivery

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor het webinar.

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG