Webinars voor Netsuite en Exact gebruikers in april

In april organiseert Optimizers twee webinars: het Exact & E-commerce webinar, speciaal voor Exact Globe en Exact Online gebruikers en het Netsuite & App4Sales webinar ‘How to create orders with App4Sales | Core-sales, the perfect sales app?’ Wil jij jouw online verkopen een boost geven? Meld je gratis aan voor een van de webinars!

18 april Exact & E-commerce webinar.

Ben jij een Exact Globe of Exact Online gebruiker en wil je graag beginnen met B2B of B2C e-commerce? Ben je op zoek naar direct toepasbare oplossingen? Dan is dit webinar er één die je niet mag missen! Speciaal toegespitst op gebruikers van Exact en speciaal voor partijen die graag een volgende stap willen zetten in de online business.
Het webinar is op 18 april om 10:00uur.

25 april Netsuite & App4Sales webinar.

Dit webinar speciaal voor Netsuite gebruikers laat zien hoe je de App4Sales | Core-sales app kunt gebruiken om orders aan te maken binnen Netsuite. App4Sales | Core-sales is een geïntegreerde Suiteapp, gebouwd voor Oracle Netsuite. Bespaar tijd, blader door uw catalogus, registreer nieuwe klanten, voeg artikelen toe aan een bestelling en laat klanten direct tekenen op een iPad of Android-toestel.
Het webinar is op 25 april om 16:00uur

Terug naar het overzicht

Wie zijn wij?

Optimizers is een groep merken die zich richt op het echt relevant maken van e-commerce. Met onze e-commerce merken Tweakwise, Core-suite en Vendre hebben we direct invloed op de dagelijkse digitale verkoop. Met onze merken voor logistiek en bezorging helpen onze oplossingen onze e-commerce klanten ook hun dagelijks leven te verbeteren.

We zijn een toegewijde groep van meer dan 180 mensen met een passie voor e-commerce en SaaS. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Let’s grow together is een van onze slogans die geldt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kom werken bij Optimizers!

Optimize your future. Work somewhere awesome. Dat is ons motto, en dat zie je ook terug op je werkplek in onze prachtige gebouwen.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden je volop kansen in ons snelgroeiende bedrijf. Optimizers is een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden we belangrijk.

Bekijk alle vacatures
Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG