Optimize your future.
Work somewhere awesome.

Bij Optimizers bouwen we de toekomst.
Word onderdeel van de volgende generatie professionals.

Optimize your future.

Optimizers ontwikkelt met een team van gedreven professionals geavanceerde oplossingen voor e-commerce. Met 180 collega’s, 3 locaties in Nederland én 1 in Zweden optimaliseren we de digitale verkoopervaringen bij honderden klanten op de wereldwijde markt.

Bij Optimizers word je tijdens je stage begeleid door professionals uit het werkveld. Je krijgt technische en persoonlijke begeleiding. Ons doel is jou klaarstomen voor de arbeidsmarkt en, als er een match is tussen ons, een contract aanbieden.

‘’Optimize your future.’’ is waar we voor staan. Zowel als bedrijf als voor ieder persoon binnen het bedrijf, en daarom kies jij voor Optimizers. Zet je talent in bij een internationaal en sterk groeiend bedrijf, breng je ideeën tot leven en maak impact.

klanten
jaar ervaring
experts
locaties
 

Onze afstudeeropdrachten.

Carspotter (GO).

Breng de wereld van auto’s en software samen in een innovatieve game-ervaring waarin jij AR-onderzoek combineert met het bouwen van een cutting-edge app.

Uitleen Applicatie.

Ontwikkel een slimme app die het gebruiken van tech & persoonlijke ontwikkelingsboeken vereenvoudigt met diverse features en een strakke interface.

Build a Product Recommendation
System.

Duik in het Recommendation System van ons product Core-suite en maak het beter. Je werkt met tools zoals C# .NET, Azure en meer die je ontdekt tijdens je onderzoek.

AI for Testing.

Ga aan de slag met AI voor Automated Testing. Onderzoek en ontwikkel een tool die het testen van software een boost geeft.

Wil je meer weten?

Wil je stage lopen of je afstudeeronderzoek doen bij Optimizers?
Neem contact op, onze toppers van HR helpen je graag aan een passende plek binnen het bedrijf.

We zijn trots op onze klanten.

De producten van Optimizers bedienen allemaal een deel van het e-commerce proces.
Wij richten ons met onze producten op bedrijven die we hiermee kunnen helpen groeien.
Hieronder vind je een greep van de klanten waar wij trots op zijn!

Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG